2016-04-09

Kondensuoto pieno keksiukai

Purūs ir minkšti keksiukai. 
~~~

Keksiukams (24vnt):
350g kondensuoto saldaus pieno
200g sviesto
250g miltų
2 kiaušiniai
2,5a.š. kepimo miltelių
1a.š. romo esencijos
2v.š. pieno


Sviestą išsukti iki purumo, mušti kiaušinius, pilti kondensuotą pieną. Įmaišyti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir esencija. Jai tešla tirštoka įpilti pieno. Tešla turi kristi labai lėtai nuo apversto šaukšto.
Kepama 180C apie 20min


Iškeptus keksiukus atvėsinti.

Kremui:
250g maskarponės
250 riebios grietinėlės
50-100g cukraus pudros
romo esencijos
Kremui skirtus ingidientus išplakti kartu, kol masė taps tiršta ir laikanti formą.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą