Kiek įdomesni kepsniai su picos priedais.
~~~
Kiaulienos sprandinės pjausniai 1cm storio (~0,5kg)
50ml vandens
1a.š. paprikos miltelių
1/2a.š. druskos
1/2a.š. kario
keli pipirai
lauro lapeliai
Viršui:
fermentinis sūris ~50g
alyvuogės ~10
vyšniniai pomidoriukai ~5
kenservuoti kelmučiai ~20
1/2 raudonojo svogūno
žiupsnelis raudonėlio
Mėsą užpilti vandeniu, dėti papriką, druską ir karį ir paminkyti rankomis. Tuomet sumesti pipirus ir lauro lapus, permaišyti ir palikti pasimarinuoti valandai.
Pasimarinavus mėsai nupurtomi lauro lapai, pipirai. Mėsa dedama į kepimo skardą ir kepama 200C apie 10-15min.
Apkepė kepsniai ištraukia iš orkaitės.
Ant viršaus dėdamas sūris, alyvuogės, grybukai, raudonojo svogūno ir pomidoriukų. Pabarstoma raudonėliu ir dar 10min įkišama į orkaitę.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą