2016-05-20

Sausainiai Pabučiavimas

Trapūs sausainėliai su kakaviniu pertepimu.
~~~


250g miltų
200g krakmolo
200g sviesto
160g cukraus
2 kiaušiniai
1a.š. vanilės ekstrakto vanilinio cukraus
Minkštas sviestas sumaišomas su cukrumi ir kiaušiniais, beriami miltai ir krakmolas, vanilė. Užminkoma minkšta tešla.
Ant pamiltuoto paviršiaus iškočiojamas plonas lakštas ir išspaudžiamos formelės.
Kepama 180C 20min. Sausainiai atvėsinami.

Pertepimui:
60g sviesto
200g cukraus pudros
30 kakavos
Sviestas pašildomas, kol tampa labai minkštas ir truputį partirpsta ir sumaišomas su kakava ir cukraus pudra. Tepama ant vieno sausainio ir uždedamas kitas, lengvai paspaudžiama.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą