Traškūs sūrūs užkandėliai
~~~
~400g miltų
240g šilto vandens
3v.š. aliejaus
1a.š. rudojo sirupo
10g žalių mielių
žiupsnis druskos
Užminkyti elastingą minkštą tešlą, miltų berti tik tiek kad būtų įmanomą minkyti.
Palikti valandą šiltai, kol padvigubės.
Iš tešlos formuoti 30cm plonas juosteles. Sulankstyti norimus pyragėlius ir palikti šiltai, kol padvigubės.
Užvirti 1l vandes ir įbeti 1/2 a.š. sodos.
Sumesti po kelis pyragėlius ir pavirto po 10-15s kiekvieną pusę.
Išgriebti ir padėti ant sietelio nulašėti.
Apiberti stambia druska ir keptoi 220C apie 10-15min, kol taps auksiniai ir kieti.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą