Išorėje sūrios ir traškios, viduje saldžios ir minkštos lazdelės. Tinka užkandžiui ar kaip garnyras.
~~~
2 dideli batatai
2 didelės skiltelės česnako
3v.š. aliejaus
1-1,5a.š. druskos
1/2a.š. rozmarino miltelių
1/2a.š. cukraus
žiupsnelis čili pipirų
žiupsnelis juodųjų pipirų
Batatus nuplauti, nusausinti ir supjaustyti 1x1cm lazdelėmis.
Česnakus išspausti į aliejų ir sumaišyti su likusiais prieskoniais ir cukrumi.
Batatus dėti į dėžutė, užpilti padažą ir gerai viską supurtyti kartu.
Lazdeles išdėlioti skardoje vienu sluoksniu, paliekant tarpelius. Kepti 220C apie 20-30 min, kol lazdelės apskrus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą