Minkšti žuvies kotletai be džiuvesėlių.
~~~
1 baltos žuvies
2 kiaušiniai
3v.š. miltų
1v.š. krakmolo
1 didelis tarkuotas svogūnas
1v.š. austrių padažo
2v.š. tarkuotos morkos
žiupsnis tarkuoto muškato
žiupsnis maltų juodųjų pipirų
tarkuotos 1/2 citrinos žievelės
žiupsnelis česnako miltelių
žiupsnelis džiovintų pertražolių (tinka ir šviežios)
1a.š druskos
Žuvis išdarinėjama, atskiriama oda ir visi kaulai. Mėsa susmulkinama virtuvės kombainu arba mėsmale.
Įtarkuojamas svogūnas, beriami miltai krakmolas ir likę prieskoniai. Gerai permaišoma ir paliekama 10 min pastovėti.
Drėgnomis rankomis formuoti kotletus ir kepti keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Skanauti su ryžių makaronais ar ryžiais, daržovių salotomis.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą