2018-01-23

Makaronai su tunu ir pievagrybiais

Greitas makaronų patiekalas su tunu.
~~~


400g makaronų (nevirtų)
400g pievagrybių
~250g tuno gabalėlių aliejuje
1 svogūnas
aliejaus kepimui
2 skiltelės česnako
kelios šakelės peteražolių
100ml riebios grietinėlės
grietinės pateikti
druskos pipirų pagal skonį

Keptuvėje apkepti svogūną su trupučiu aliejaus, kol taps auksiniai ir minkšti.
Suberti pasmulkintus grybus ir kepti ant vidutinės kaitros, kol grybai apskrus. Pagardinti smulkiai kapotu česnaku, druska ir pipirais. Supilti skardinę tuno ir atsargiai permaišyti, jai reikia didesnius tuno gabalėlius pasmulkinti šakute.
Makaronus išvirti pagal nurodymus ant pakuotės ir nukošti.
Makaronus suberti į grybus su tunu, atsargiai permaišyti, supilti grietinėlę ir permaišius pagardinti kapotomis žolelėmis.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą