2018-07-09

Ant žarijų keptos Dorados


2 išskrostos Dorados
1/2 citrinos
2 skiltelės česnako
1/4 svogūno
šakelė šviežio čiobrelio
druskos

Padažui:
150g majonezo
1/2 nedidelio svogūno
1 nedidelis raugintas agurkas
čili pipirų pastos
druska

Žuvis nuplauti nusausinti. Svogūną, česnaką, citriną supjaustyti plonai ir įdėti į žuvies vidų, pagardinti druska ir čiobrelio šakele. Kol dega žarijos leisti žuviai pasimarinuoti.

Padažui smulkiai sukapoti agurką ir svogūną ir sumaišyti su majonezu bei čili pipirų pasta.
Pagardinti druska pagal skonį.

Žuvį kepiau padėjus ant citrinos griežinėlių.Iškepa per maždaug 15-20min.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą