500g faršo
1 kiaušinis
1 v.š. miltų
1v.š. aštraus pomidorų padažo
1a.š. paprikos miltelių
2 skiltelės česnako
5g druskos
6 tortilijos
salotos , pomidorai, agurkai ...
Padažas:
200g jogurto
1 skiltelė česnako
džiovintų krapų
druskos
čili miltelių pagal skonį
Farštą išmaišyti su prieskoniais ir kiaušiniais. Gerai permaišyti, formuoti kamuoliukus ir kepti įkaitintoje keptuvėje.
Keptus mėsos koteltukus atvėsinti pora minučių, tuomet susmukinti ir sudėti ant tortilijų, kartu su daržovėmis.
Padažui jogurtą sumaišyti su spaustu česnaku ir prieskoniais. Pagal skonį pagardinti čili milteliais.
p.s. galima pagardinti kietuoju sūriu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą