Nuostabūs kreminiai pyragėliai. Galima iš anksto pasigaminti ir pora savaičių laikyti šaldiklyje.
~~~
4vnt ~10cm pyragėliai:
16 vnt. oreo ar panašių sausainių ~120g
35g tirpinto sviesto
150g maskarponės
150g grietinėlės
60g cukraus pudros
Papuošimui: plaktos grietinėlės, sutrupintų sausainių, mėgstamų uogų (naudojau bruknes)
12 sausainių perskirti pusiau ir išimti pertepimą nuo sausainio.
Sausainių pertepimą išplakti su maskarpone iki vientisumo, tuomet berti cukraus pudrą. Pilti grietinėlę ir plakti iki standumo. Likusius 4 sausainius pasmulkinti kiek peiliu ir įmaišyti į tešlą.
Sausainius be kremo sutrumpinti ir sumaišyti su lydytu sviestu.Trupinius plonu sluoksniu paskleisti formelėse nuimamais kraštais. Gerai prispausti prie dugno. Supilti kremąPyragėlius kelioms valandoms (galima laikyti iki mėnesio) įdėti į šaldiklį, kad sustingtų. Išimti 10 minučių prieš pateikimą iš šaldiklio.
Papuošti.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą