2021-03-19

Kalakutienos kebebai su lengvu jogurto padažu

 


400g maltos kalakutienos 
1v.š. kukurūzų miltų
1 svogūnas
1 skiltelė česnako
1/2a.š čili miltelių 
1/2a.š. druskos

Kalakutieną sumaišyti su prieskoniais, smulkiai kapotu česnaku ir svogūnu, miltais. Drėgnomis rankomis formuoti pailgus kepsnelius ant medinio iešmelio. Kepti keptuvėje su trupučiu aliejaus, po 5-7 minutes iš abiejų pusių.

Padažas:
100ml jogurto
skiltelė česnako
žiuspnelis kalendros lapelių
žiupsnelis čili miltelių
druskos pagal skonį

Jogurtą sumaišyti su spaustu česnaku, smulkintais kalendros lapeliais ir peiskoniais pagal skonį.


Pateikti su lavašą ir mėgstamomis daržovėmis.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą