300ml pieno
2 kiaušiniai
50g cukraus
25g žalių mielių
žiuspnelis drukos
Įdarui:
2 sunokę bananai
75g sviesto
90-150g rudojo cukraus (pagal skonį)
2a.š cinamono
1a.š. vanilinio cukraus
Cukrų, mieles, druską ir šlakelį pieno išsukti kartu, kol mielės ištirps. Supilti likusį pieną, kiaušinius, berti miltus. Užminkyti elastingą tešlą. Tešlą palikti šiltai, kol padvigubės.
Įdarui sutrinti bananus su sviestu, suberti cukrų ir prieskonius.
Pakilusią tešlą iškočioti į lakštą, aptepti įdaru ir suvynioti į ritinėlį. Supjaustyti norimo dydžio gabalėliais ir perkelti į kepimo skardą. Palikti dar pusvalandį šiltai pastovėti.
Kepti 170C apie 40 minučių.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą