300g morkų (nuluptų)
150g saulėgrąžų aliejaus
200g rudojo cukraus
240g miltų
4 kiaušinių
1 apelsino (nutarkuota žievelė ir sultys)
saujelė pekano riešutų
po žiuspnelį: malto cinamono, muskato, gvazdikėlių, imbiero
1a.š. kepimo miltelių
Viršuj plaktos grietinėlės su trupučiu cukraus ir vanilės.
~~~
Miltus sumaišyti su prieskoniais, kepimo milteliais ir pasmulkintais riešutais.
Kepti kanelių formelėse apie 12-15 minučių, arba kekeksiukų 20-25. Patikrinti mediniu iešmeliu ar iškepę.
Prieš dekoruojant grietinėlė pilnai atvėsinti. Grietinėlės kremą pabarsčiau trupučiu malto cinamono.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą